News

  • gratis persetujuan perdagangan karo Korea Kidul sekaligus hurdle

    Barang lan layanan perdagangan antarane China lan Korea Kidul disetel kanggo kabisat kuantum sawise persetujuan perdagangan akeh-diantisipasi antarane negara loro nyabrang hurdle legislative wigati ana. Majelis Nasional Korea Kidul marang cahya ijo kanggo kasepakatan kalih negari perdagangan karo B ...
    Waca liyane
  • Louisiana katon kanggo ngedongkrak perdagangan China sawijining

    Meksa nindakake perkara expertise ing lenga, produksi kimia lan looking ahead kanggo penerbangan lan penerbangan Louisiana kepengin parlay kekiyatan ing lenga lan gas alam lan produksi kimia menyang hubungan dagang ditambahi karo China, miturut resmi pembangunan ekonomi ndhuwur negara. Don Pierson ana ...
    Waca liyane
  • Price PTFE mundhak crazily!

    Miturut kahanan ekonomi, rega PTFE wis wungu dening 30%, lan kita prédhiksi dening 60% ing 2017.We suggest kabeh pelanggan ngatur supaya annsual saka 2017 sanalika possible.It entuk manfaat kanggo kita supaya noto produksi, Simpenan lan supaya sampeyan seneng rega 2016.
    Waca liyane
  • Global Tank Container in 2017

    The global armada tank wadhah dumadi saka sawetara jinis tank kalebu nawakke kanggo cairan, gas liquefied, serbuk, nawakke pertukaran lan istimewa. Tanks ngisor 20ft dawa kayata sing khas saka industri lenga lepas sing ora klebu ing Survey iki. Sing tank Highly diatur lan ...
    Waca liyane

Tampilan Online Chat!