wartos

  • perjangjian perdagangan bébas kalawan Koréa Kidul Leungitkeun gawang

    Barang sarta jasa dagang antara Cina jeung Korea diatur pikeun kabisat kuantum sanggeus kasapukan perdagangan bébas loba-diantisipasi antara dua nagara meuntas a gawang législatif krusial dina Senén. Nasional Majelis Koréa Kidul méré lampu héjo ka perjangjian perdagangan bilateral kalawan B ...
    Maca deui
  • Louisiana Sigana keur naekeun dagang Cina na

    Ngadorong kaahlian dina minyak, produksi kimia sarta pilari payun ka aviation jeung aerospace Louisiana hayang parlay kaunggulan na di minyak jeung gas alam jeung produksi kimia kana dasi dagang dimekarkeun kalawan Cina, nurutkeun resmi pangwangunan ékonomi luhur nagara urang. Don Pierson éta ...
    Maca deui
  • Harga PTFE naék crazily!

    Numutkeun kaayaan ékonomi internasional, harga PTFE geus risen ku 30%, sarta kami ngaduga ku 60% dina 2017.We nyarankeun sakabeh nasabah ngatur runtuyan annsual of 2017 pas possible.It nyaeta benefit keur urang sangkan susunan produksi, stock na hayu anjeun mikaresep harga 2016.
    Maca deui
  • Global tank Wadahna dina 2017

    The global armada tank wadahna ngandung sauntuyan jenis tank kaasup bak pikeun cair, gas liquefied, powders, bak swap na specials. Tanghi handap 20ft panjang sapertos pamadegan has industri minyak lepas pantai teu kaasup dina Survey ieu. Wadahna tank anu pohara diatur tur geus ...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat!